Smart att hyra partytält i Stockholm

Den svenska sommaren är lurig när det kommer till utomhusaktiviteter. För ett uteevent i Stockholm kan det vara smart att hyra partytält för säkerhets skull.

Andreas och Micka hade länge diskuterat om de skulle göra något event ihop. Båda jobbade med självförsvarskurser och tänkte på lite klasser och föreläsningar för sina besökare. Funderingar fanns även på att ta in flera intressenter för att göra eventet ännu mer intressant och locka fler besökare.

Det fanns dock ett litet bekymmersmoln. Tänk om vädret blev dåligt, hur skulle de då göra? Risken fanns att ingen skulle komma för att delta. Kanske vore det smart att hyra tält. Andreas visste ett företag i Stockholm som hyrde ut partytält. De skulle ringa dit för att höra mer om vad som kunde göras.

Hyra partytält var genialiskt

Företag som Sweden Eventcenter och partyleverantören visade sig inte bara hyra ut partytält utan även en hel del annan användbar utrustning. De erbjöd tillgång till ljus, musik, golv och annat. Något de inte tänkte på var att marken kunde vara kall och våt om det regnat dagar innan eventet. Som tur var kunde företaget även erbjuda golv för bättre komfort.

Det visade sig faktiskt att tälten och golven behövdes trots att det var fint väder. Temperaturen hade blivit högre än väntat och tälten gav den skugga som krävdes för att kunna ha både föreläsningar och de aktiviteter som erbjöds. Att vara i solen utan skugga hade varit alldeles för varmt för alla inblandade.