Kocken hemma hos dig

Kocken och jag hemma hos dig
kocken_hemma

 


Kocken och jag
får fler och fler förfrågningar om att hyra kocken. Vi är därför glada att kunna välkomna David Strängby i vårt team! David har varit intresserad av matlagning sedan barnsben. Efter avslutad kockutbildning har han arbetat på ett flertal restauranger, bl a i Göteborg. Förutom att vara kock-att-hyra, är David också kocklärare på gymnasienivå. David stämmer in i ambitionen, som Kocken och jag har, att göra måltiden till en upplevelse!

Vill du bjuda dina nära och kära på en middag utöver det vanliga? Vill du arrangera fest, möhippa, svensexa eller andra kalas, utan att själv behöva lyfta ett finger i köket? Hyr en professionell kock* som kommer hem till dig, med allt som behövs för att laga en riktig festmåltid, och som låter dig koncentrera dig på allt annat än köksbestyr. Eller samla ett gäng som vill laga maten tillsammans med kocken, hemma i ditt kök.

*Använd rut-avdraget och få serviceavgiften reducerad med 50%.

Kontakta oss i god tid, så att vi kan gå igenom menyn och andra praktiska detaljer. Du kommer att få förslag på olika rätter eller menyer som passar in på dina önskemål. Därefter tar vi ett beslut tillsammans.
Kontakta oss för närmare information:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

Erbjudande